Kütahya

"Mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz"

16:13 08 Kasım 2018
"Mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz"

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, uygulamaya koydukları, hayata geçirdikleri projelerle mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.

Saraçoğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, göreve gelmeden önce söz verdikleri projeleri Kütahya’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kütahya'yı adeta bir evin misafir odası gibi düşündüklerini ve o özenle hareket ettiklerini ifade eden Saraçoğlu, bu anlayışla öncelikle kente yaraşır belediye binası kazandırmak için kolları sıvadıklarını ve yakın zamanda belediyeyi yeni binasına taşıyacaklarını belirtti.

Saraçoğlu, bu dönemde yine Kütahya'nın gelecek 50 yılının ihtiyacını karşılayacak katı atık tesisi projesini hayata geçirdiklerini, hayvan barınağını 55 dönüm arazi üzerine inşa ederek modern hale getirdiklerini, kentteki ışıklandırma eksiği olan bölgeleri ışıklandırdıklarını ve Yoncalı ile Ilıca termal merkezlerinde yeni tesisler yaparak hizmete sunduklarını aktardı.

Kütahya'daki hizmetlerinin temelinde insan mutluluğu olduğunu dile getiren Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Dumlupınar Stadı alanının da dahil olduğu yaklaşık 75 bin metrekarelik alanı millet bahçesi alanı olarak ilan ettik. Burada belki bazı itirazlar olacak ama biz onları da aşacağımıza inanıyorum. Burayı da belediye sosyal tesislerimize bağlayarak yaklaşık 100 bin metrekarelik bir yeşil alanı Kütahya'mıza, insanımıza kazandırmış olacağız. Bizim amacımız mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak. Projelerimizle bunu sağlamaya çalışıyoruz."

Saraçoğlu, toplantı sonunda gazetecilerin yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorusu üzerine, parti organları ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görev vermesi halinde seve seve Kütahya’ya hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.