Kütahya

Eşini aldattığını öğrenince bakın yaptı!

07:36 26 Ekim 2019 15 Yorum Var
Eşini aldattığını öğrenince bakın yaptı!

Kütahya'da, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği M.C.'den (43) çıplak fotoğraflar ve görüntüleri yaymakla tehdit edip 52 bin 800 TL alan V.G. (39), tekrar para istediğinde, polis ekiplerince buluşma yerinde düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan V.G., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kütahya'da yaşayan M.C., bir süre önce evli olan Y.G. (37) ile ilişki yaşamaya başladı.

İkili iddiaya göre ilişki sırasında birbirlerine çıplak fotoğraflar gönderdi. Y.G.'nin eşi V.G. bir süre sonra bu durumu öğrendi ve M.C.'yle iletişime geçip, görüntüleri yaymakla tehdit etti. V.G., bıçakla da tehdit ettiği M.C.'den 4 ayda 52 bin 800 TL para aldı.

Çarşamba günü M.C.'yi yeniden arayan V.G., 22 bin 500 TL daha ödemesini söyleyip ine kendisini tehdit etti. Buluşma yerini de söyleyen V.G.'nin telefonu kapatmasının ardından M.C. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek durumu anlatıp şikayette bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla M.C. para dolu bir zarfla buluşma yerine giderken, polis de buluşma noktasındaki kahvehanede güvenlik tedbiri alıp arka masaya oturarak görüşmeyi izledi.

V.G., bir süre sohbet ettiği M.C.'den zarfla parayı aldıktan sonra giderken polisin baskını sonucu suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan V.G. İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'bıçakla tehdit', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çıplak görüntü yaymakla şantaj' ve 'hakaret' suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan V.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Buneya m.g v.g y.g m.c
    Cevapla
  • Hiç 4 yıl önce Şikayet Et
    4 bilinmeyenli denklem :)
    İlk beğenen sen ol
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam oldurmenin ve islenen sucun medyaya yansimasi disinda tutuklama malesef yapilmiyor memlekette . Neden cezaevi insa etmek yerine af cikarma tartisiliyorsa ayni sebeple tutuklanma da yapilmiyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İrfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki zina eden adam neden orda büyük bir iş yapmış gibi sallanıyor. Hesapların hepsi ahiretemi kaldı.
    Cevapla
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Şikayet eden adamı kim koruyacak adli kontrol için serbest bırakılan mı ne kontrol muş
    Cevapla
  • karabulut 4 yıl önce Şikayet Et
    hakkatende canım ülkemde adalet bumu adli konturol ya bırakın Allah'ınızı severseniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.