Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

14:12 20 Ağustos 2015
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Bu takıma ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, takımlarına ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Antrenman sahasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ravcı, 1461 Trabzon maçında galip gelerek taraftarını sevindirmek istediklerini, ancak maçın skorunun istedikleri gibi olmadığını söyledi.

1461 Trabzon'un karşılaşma boyunca çok pozisyon üretemediğini belirten Ravcı, "Bir tek pozisyon buldular, o pozisyonu da değerlendirdiler. Neticede istemediğimiz bir sonuç aldık. İyi başlamak isterdik ama olmadı. Daha ligin ilk haftası. Eksiklerimizi görme açısından ligin başında olmamız ve ilk maçımızı bu şekilde kapatmamız belki de bizim içinde ciddi bir uyarı oldu" diye konuştu.

Ravcı, takımda eksikliklerinin olduğunu dile getirerek, "Bunların tamamlanması lazım. Zaten bunu her seferinde söylüyoruz. Bu takıma ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var. Eksik mevkilerimiz de belli. Bunun için başkanımız ve yönetim kurulu çalışmalarını sürdürüyorlar. Transferin son gününe kadar her şey olabilir, olması da gerekli" ifadelerini kullandı.

Transfer süresinin dolmasına az bir zaman dilimi kaldığını anımsatan Ali Ravcı, transferin mali boyutunun da olduğunu, bunu da düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Kulübün bütçesine göre transferde hareket edeceklerini belirten Ravcı, şunları kaydetti:

"İşin mali boyutunu düşünmediğinizde sıkıntı olabiliyor. Aslında oyuncu çok ama kulübün bir bütçe dengesi var, bunu da bozmamak gerekiyor. Buna da dikkat ediyoruz. Transferin son gününe kadar oyuncu fiyatları düşecek, bunu bekliyoruz. Çünkü her sezon böyle oluyor. Alınacak oyuncu çok ama bize takıma çok katkı yapacak oyuncu lazım. Onun için arayışlarımız devam ediyor, görüşmelerimiz sürüyor. Transferin son gününe kadar da bu işi bitireceğimizi zannediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.