Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

16:13 15 Eylül 2015
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız Elazığspor maçında kazanan taraf olacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Elazığspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini vurgulayan Ravcı, "Futbolcularımız adaptasyon sorununu büyük ölçüde atlattı ve bu Karabükspor maçına yansıdı. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Deplasmanda üç puan alabileceğimiz bir maçtan bir puanla ayrıldık" diye konuştu. 

Hafta sonu Elazığspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Ali Ravcı, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Rakibimiz lige iyi başladı. Zor bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Elazığspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız Elazığspor maçında kazanan taraf olacağız. Bunu başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı.

Ravcı, maçın centilmenlik içerisinde geçmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğinin altını çizdi. 

 Futbolun sadece bir oyun olduğunun unutulmaması isteyen Ravcı, "İki takım arasında uzun yıllara dayanan bir rekabet var. Her zamankinden daha fazla kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu rekabetin kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesi gerekir. Elazığspor'un en iyi şekilde ağırlayacağız" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.