Malatya

Yeni Malatyasporlu futbolcu Dos Santos:

19:49 15 Eylül 2015
Yeni Malatyasporlu futbolcu Dos Santos:

"Elazığspor maçında taraftarların desteği, iyi bir futbol ve mücadeleyle sahadan galip ayrılmak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Alex Dos Santos Gonçalves, Elazığspor maçından güzel futbolla galip ayrılmak istediklerini söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Brezilyalı forvet, takıma ve Malatya'ya kısa sürede alıştığını, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Dos Santos, adaptasyon sürecinin çok çabuk geçtiğini belirterek, "Ailemle beraber yaşıyorum. Malatya halkına da teşekkür ediyorum. Bana ve eşime büyük ilgi gösteriyorlar. Malatya'ya çabuk alıştık" diye konuştu.

İyi bir ekip olduklarını ve her hafta takımın daha iyi hale geldiğini dile getiren Dos Santos, "Her şeyden önce iyi oyunla galip gelmek istiyoruz. Alanyaspor karşısında üç puan aldık, Kardemir Karabükspor maçında üç puanı kaçırdık ama bir puanla döndük. Bu ligde çok büyük bir savaş var. Hocamız bizi çok iyi çalıştırıyor. İyi bir takımız ve her geçen hafta daha iyi oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu, Elazığspor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmada en büyük güçlerinin taraftar olacağını dile getirerek, "Elazığspor maçında taraftarların desteği, iyi bir futbol ve mücadeleyle sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Bizi 90 dakika desteklesinler. Seyirci arkamızda olduğunda daha coşkulu ve istekli oynuyoruz. Hepsini ailem olarak görüyor ve öyle sahaya çıkıp oynuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.