Malatya

Yeni Malatyaspor'da istişare toplantısı yapıldı

13:01 20 Eylül 2015
Yeni Malatyaspor'da istişare toplantısı yapıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da istişare toplantısı yapıldı.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, birlik ve beraberlikle Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandıklarını söyledi.

Gevrek, basının bir ilin aynası olduğunu belirterek, "En güzel şeyleri basın yansıtıyor. Onun için basınımıza çok büyük görevler düşüyor. Bizim için önemli. Eleştirilerini her zaman dikkate aldık. Bundan sonra da dikkate alacağız. Hep beraber ortak paydamız olan Malatya için çalışacağız. Gerektiği yerde tartışacağız, gerektiği yerde tatlı tatlı kavga edeceğiz ama her şey Malatya ve Yeni Malatyaspor için olacak. Eminim ki birlik ve beraberlikle Yeni Malatyasporumuzu hak ettiği yere taşırız" diye konuştu.

Türkiye'de futbol kulüplerinin en büyük sıkıntısının ekonomik olduğunu kaydeden Gevrek, şöyle devam etti:

"Biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir görüşme yaparak kalıcı bir gelir olması için herkesten bir şeyler bekliyoruz. Valimizden, milletvekillerimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan, bürokratlarımızdan, iş adamlarımızdan, herkesten destek bekliyoruz. Bu, tek başına bizim yapabileceğimiz bir şey değil ama biz bir başlangıç yaptık. Kulübün kendi kendini çevirmesi lazım. Bu anlamda inşallah çalışmalarımız olacak ama burada herkesten destek ve katkı istiyoruz. Yeni Malatyasporumuza kalıcı bir gelir sağlanırsa kulüp kendi kendini çevirirse, kimseye ihtiyaç olmaz. Malatya da bunu yapacak güçte."

Başkan Gevrek, Ekolojik Spor Köyü projelerinin olduğunu aktararak, bu projeyi tek başına bir kulübün yapamayacağını, camianın desteğiyle projenin hayata geçirebileceğini belirtti.

Altyapıyla alakalı büyük sıkıntılarının olduğunu belirten Adil Gevrek, "Gündemimizin ilk sırasında altyapı var. Altyapıyla alakalı arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Ekolojik Spor Köyü'nün minisini mutlak Malatya'ya yapmamız lazım. Bütün camianın desteği lazım. İnşallah bununla ilgili çalışmamız olacak" şeklinde görüşlerini aktardı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.