Malatya

Maçın ardından

22:54 20 Eylül 2015
Maçın ardından

 PTT 1. Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Elazığspor'a 2-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Elimizdeki mevcut kadroyla her türlü riske girdik ama olmadı" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 25 dakikasında istedikleri gibi oynayamadıklarını belirterek, kalelerinde gördükleri golle devre arasına demoralize girdiklerini ifade etti.

İkinci yarıya iyi başladıklarını ve beraberliği yakaladıklarını hatırlatan İldiz, şunları söyledi:

"Her şey istediğimiz gibi giderken gereksiz şekilde kalemizde ikinci golü gördük. Sonuna kadar oyunu kovalamaya çalıştık ancak istediğimiz golü ve golleri bulamadık. İstemediğimiz bir netice oldu. Oyuncularım daha iyisin yapabilirdi ancak çok dengesiz iki gol yedik. Beraberliği yakaladıktan sonra galibiyete doğru giderken gol yememiz takımın dengelerini bozdu. Yapacak bir şey yok. Elazığspor'u kutluyorum. Elimizdeki mevcut kadroyla her türlü riske girdik ama olmadı."

İldiz, karşılaşmada eksiklerini tespit edip diğer maçlarda bunları telafi etmek istediklerini de kaydetti.

 

- Elazığspor cephesi

Elazığspor Yardımcı Antrenörü Osman Akyol ise maça çok iyi hazırlandıklarını bildirerek, karşılaşmada ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttıklarını söyledi.

Rakiplerinin de müsabakada iyi oynadığını anlatan Akyol, "Biraz şans bize güldü. İyi mücadele ettik ve sonunda galip geldik, çok mutluyuz" diye konuştu.

Akyol, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın karşılaşmayı gerdiğini de savundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.