Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İldiz:

18:21 25 Eylül 2015 1 Yorum Var
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İldiz:

"Adanaspor yıllardır bu ligde hedefe oynuyor. Bu nedenle zor bir müsabaka olacak. İyi bir neticeyle dönmeye çalışacağız"

 PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, Adanaspor ile 28 Eylül Pazartesi günü oynayacakları maçın zorlu geçeceğini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da İldiz, antrenmandan önce gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. 

İldiz, Adanaspor ile zorlu bir mücadele yapacaklarını vurgulayarak, "Ligin en tecrübeli takımlarından bir tanesine karşı oynayacağız. Adanaspor yıllardır bu ligde hedefe oynuyor ve lige ağırlığını koymuş bir takım. Bu nedenle zor bir müsabaka olacak. İyi bir neticeyle dönmeye çalışacağız" diye konuştu.

Adanaspor maçında kendi oyunlarını sahaya yansıtmaya devam edeceklerini dile getiren İldiz, "Bizim deplasmanda ve kendi sahamızda ortaya koyduğumuz oyun çok farklı değil. Tabi kendi sahamızda biraz daha etkili ve önde oynamak istiyoruz. Deplasmanda biraz daha kontrollü mücadele etmek istiyoruz ama savunma önlemimizi alarak, kazanma odaklı oynuyoruz. Adanaspor maçında da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Ligin 5. haftasında 2-1 mağlup oldukları Elazığspor maçına da değinen İldiz, "Elazığspor maçına biraz tutuk başladık. Devre sonunda golü de yiyince soyunma odasına demoralize girdik. İkinci devreye iyi başladık. Oyun iyi de gidiyordu ancak yine istemediğimiz bir gol yedik. İki gol de bizim takımımızın yiyeceği goller değildi" şeklinde konuştu.

Ligin yeni takımı olduklarını hatırlatan İldiz, zaman zaman eksiklerinin olabileceğini belirterek, "Üzerine katarak ilerliyoruz. Hem netice açısından hem de üzerine katarak gidiyorduk. Elazığspor maçı araya girdi ama çok etkileneceğimizi zannetmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar ruhsuz oynayan başka birtakım yok
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.