Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

16:00 26 Eylül 2015
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Adana'da, güzel bir oyunla deplasmandaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, PTT 1. Lig'in 6. haftasında yapacakları Adanaspor karşılaşmasını kazanarak, deplasmandaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasının kapanış maçında kendi saha ve seyircileri önünde Elazığspor'a 2-1 yenilerek istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Ligde her maçın zor olduğunu ifade eden Ravcı, "Bütün müsabakalara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Adanaspor maçı bizim için önemli. İyi hazırlandık. Adana'da, güzel bir oyunla deplasmandaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var" diye konuştu.

Adanaspor'un iyi bir takım olduğunu kaydeden Ravcı, "Zor bir müsabaka olacak. Son haftalarda Adanaspor da bir çıkış yakaladı. Biz de ligin yeni ekiplerinden olmamıza rağmen iyi takımız. İnşallah istediğimiz sonucu alarak Malatya'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Ravcı, Adana'da bulunan Malatyalıları takımlarını desteklemeye beklediklerini belirterek, taraftarın desteğiyle müsabakadan istedikleri sonucu alacaklarına inandıklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.