Malatya

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Arapgir'de incelemelerde bulundu

16:23 03 Ekim 2015
AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Arapgir'de incelemelerde bulundu

 AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Milletvekili adayı Ufuk Ünalan ile Arapgir ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe çevreyolundaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Çalık, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Malatya-Sivas arasındaki 104 kilometrelik duble yolun yapımına devam edildiğini belirtti.

Arapgir çevreyolu olarak nitelendirdilen 9 kilometrelik, toplam ihale bedeli 42 milyon 600 bin lira tutarındaki yol için yaklaşık 22 milyon lira harcandığını kaydeden Çalık, "2017 yılında Arapgir çevreyolu bitmiş olacak ve diğer il bağlantılarımızı, Erzincan ile, Elazığ ile bağlantı yollarımızı da buradan çok rahatlıkla vermiş olacağız. Arapgir çevreyolumuz Arapgirimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

İncelemelerin ardından ilçedeki YURTKUR'a bağlı Arapgir Yurt Müdürlüğünü de ziyaret eden Çalık, burada gençlerle sohbet etti. Yurt binasında bir süre incelemelerde bulunarak öğrencilere verilen hizmetler hakkında bilgi alan Çalık, yaklaşık bir ay önce hizmete giren yurt binasını gezdi. Çalık, "Yurt binamız için çok emek ve çaba sarf ettik. Çok güzel olmuş” dedi. 

Öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Çalık, daha sonra hayırsever işadamı Mehmet Ali Aydınlar’ın Arapgir ilçesinde yaptırmakta olduğu Kültür Merkezi ve 16 derslikli Çok Programlı Lise’de de incelemelerde bulundu. Çalık, ilçesine eğitim kurumları kazandıran işadamı Mehmet Ali Aydınlar’a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.