Malatya

Büyükşehir Belediyesi yöneticileri Doğanşehir'de incelemelerde bulundu

13:44 04 Ekim 2015
Büyükşehir Belediyesi yöneticileri Doğanşehir'de incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Ertan Mumcu ve Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti, ilçe genelinde incelemelerde bulundular.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Mumcu, Malatya'nın bütün ilçelerinde yol açma, genişletme, asfaltlama ve bakım-onarım çalışması yürüttüklerine dikkat çekerek, "Doğanşehir'de de yoğun bir çalışma sezonu geçirdik. Malum kış kapıya dayanmak üzere. Güz döneminde Doğanşehir'de neler yapabiliriz, Sayın Belediye Başkanımız Küçük ile bunu görüşüp konuştuk. Mevsim şartları izin verdiği müddetçe saha çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek" ifadelerini kullandı.

Vahap Küçük de Büyükşehir Belediyesinin Doğahşehir'de yol hizmetleri noktasında başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirtti.

Küçük, bu başarılı grafiğin ortaya çıkmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın katkılarının büyük olduğuna değinerek, "Yol hizmetleri noktasında güzel işler yapıldı. Bu hizmetlerden bütün Doğanşehirliler memnun. Bu gün de değerli Büyükşehir Belediyesi yöneticilerimizle sohbaharda yapılacak çalışmaları ele aldık. Bir takım kararlar aldık. Güç birliği yapıp eksikleri gidereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.