Malatya

Büyükşehir Belediyesinin eğitime destek kurslarında ders başı

14:35 06 Ekim 2015
Büyükşehir Belediyesinin eğitime destek kurslarında ders başı

Derslerden 8 eğitim merkezinde 2 bin 200 öğrenci istifade ediyor

 Malatya Büyükşehir Belediyesince açılan eğitime ders kurslarında ortaokul öğrencilerine yönelik derslere başlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasının ardından 5-6-7-8. sınıf öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin semt konaklarıyla eğitim merkezlerinde ders görmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, kurslarda derslikleri gezdi, incelemelerde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim senesinin öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Gençay, Büyükşehir Belediyesinin 8 ayrı eğitim merkezinde yaklaşık 2 bin 200 öğrenciye hizmet verdiğini vurgulayarak, "Ortaokul öğrencilerimize yönelik okul derslerine destek olmak ve temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavında daha çok başarı sağlamalarına imkan sağlamak amacıyla kurs hizmeti veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın direktifleri doğrultusunda özellikle başarılı ancak imkanları kısıtlı olan öğrencileri kurslarımıza kabul ettik" ifadelerini kullandı.

Destek kursları, Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü, Çarmuzu, Kiltepe ve Özalper Semt Konakları ile Tecde ve Konak Eğitim Merkezlerinin yanı sıra Kernek Külliyesi'nde veriliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.