Malatya

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

16:24 13 Ekim 2015
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Toplantıda Spor ve Yaşam Merkezinin işletme hakkının Esenlik'e verilmesi kararlaştırıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, toplandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meclis Salonu'ndaki oturumda konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Hasan Göğüs, Ankara'daki terör saldırısının tüm Türk milletinin kalbinde derin bir üzüntü bıraktığını belirterek, "Menfur saldırıyı lanetliyoruz. Türkiyemizi Ortadoğu'ya benzetmek istiyorlar. Cumhuriyet tarihinin en büyük terör olayıdır. Temennimiz bütün milletimizin birlik içerisinde terör olaylarına karşı çıkmasıdır. Allah böyle acıyı bir daha milletimize yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Hurşit Kuşcu da bu olayı ve arkasındaki güçleri nefretle kınadığını kaydederek, "Ulaşımda desteğini gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımıza, duyarlılıklarından dolayı Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Gazi Parkı alanının Battalgazi Belediyesine devredilmesi uygun görüldü.

Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Spor ve Yaşam Merkezinin kapalı alanları, havuz ve müştemilatının işletme hakkının yıllık 50 bin lira karşılığında 5 seneliğine Büyükşehir Belediyesinin şirketi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketine verilmesi kabul edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.