Malatya

Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

10:45 08 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

 PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, deplasmandaki ikinci galibiyetini Şanlıurfaspor karşısında aldı.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak aldığı başarısız sonuçlarla beklentilere cevap veremeyen ligin yeni ekiplerinden Malatya temsilcisi, Şanlıurfaspor'u 2-0 yenerek deplasmandan ikinci kez 3 puanla döndü.

Oynadığı son 2 maçta galibiyet yüzü göremeyen sarı-siyahlı takım, Şanlıurfaspor deplasmanında aldığı galibiyetle taraftarının da yüzünü güldürdü.

Ligin 8. haftasındaki Giresunspor deplasmanında teknik direktör İrfan Buz ile çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan ancak sonraki Denizlispor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında mağlup olan Malatya temsilcisinde Şanlıurfaspor galibiyetiyle moraller yerine geldi.

Sarı-siyahlılar, ligde oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Adanaspor, Giresunspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor deplasmanlarından sadece Giressunspor ve Şanlıurfaspor maçlarından galibiyetle ayrılabildi.

Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Dokuz gol atan ve kalesinde 13 gol gören Malatya ekibi, puanını 11'e çıkardı.

Sarı-siyahlılar topladığı 11 puanın 8'ini deplasmanda kazandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.