Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

16:52 09 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Şanlıurfaspor deplasmanında alınan 3 puanın anlam kazanması için sahamızdaki Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor"

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Şanlıurfaspor deplasmanında alınan 3 puanın anlam kazanması için sahalarındaki Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-0 galibiyetle ayrıldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.

Galibiyetin takım adına önemli olduğunu aktaran Ravcı, ihtiyaçları olan 3 puanı deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Ravcı, son iki haftadır iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini anımsatarak, şöyle konuştu:

"Üzerimizde bir talihsizlik vardı. Genelde kalemizde bulduğumuz goller bireysel hatalardan kaynaklanıyordu. Ancak Şanlıurfaspor galibiyeti bu anlamda imdadımıza yetişti. Takımın mücadelesi, oyuncuların saha içerisindeki yardımlaşması gayet iyiydi. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirince 3 puanı aldık. Önümüzde milli maç nedeniyle verilecek ara var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip sahamızdaki Kayseri Erciyesspor maçına hazırlanacağız. Şanlıurfaspor deplasmanında alınan 3 puanın anlam kazanması için sahamızdaki Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bu maçı kazanırsak takımın moral ve motivasyonu daha yerine gelir. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Ravcı, Şanlıurfaspor deplasmanına gelerek takıma destek veren ve galibiyete katkı sunan taraftarlara da teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.