Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz:

17:23 13 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz:

"Benim için her zaman çalıştığım kulüplerde forma kutsaldır"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Benim için her zaman çalıştığım kulüplerde forma kutsaldır" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda yapılan antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Buz, Şanlıurfaspor deplasmanında alınan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Şanlıurfaspor'un iyi bir ekip olduğunu belirten İrfan Buz, "Şanlıurfaspor kendi sahasında kaybetmemiş bir ekipti. İstediğimiz oyunu oynadık. En önemlisi de orada 3 puanı almaktı" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'a layık olmak için çalıştıklarını vurgulayan Buz, "Herkes birbirini kolayca yenebiliyor. Şimdi düşündüğünüzde biz Giresun'a gidiyoruz, Giresun'u yeniyoruz. Giresun gidiyor, Adanaspor'u yeniyor. Böyle sonuçlar da ortaya çıkıyor. Kayseri Erciyesspor maçı kolay bir müsabaka olmayacak. Çok iyi konsantre olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Gittiği her takımı sahiplendiğini dile getiren Buz, "Benim için her zaman çalıştığım kulüplerde forma kutsaldır. Bunları futbolcularıma aşılamaya çalışıyorum. Sahiplenmeyi seven bir insanım. Sahiplendiğiniz zaman bir şeyi sevebilirsiniz. O armayı da seveceksiniz ki, her şeyinizi ortaya koyun. Aynı sevginin bu armayı taşıyan futbolcular ve seyircilerde de olması gerekiyor. Birlik ve beraberlik çağrısı yaptığımız zaman seyirciler tabii ki iyi futbol isteyecektir ama her şeyden evvel çok iyi mücadele eden bir Yeni Malatyaspor görmek isteyecektir. Biz de bunlara layık olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

- "Yeni Malatyaspor'un da bir duruşu olması gerekiyor"

 

Kadro dışı kalan futbolcuların durumlarına da değinen Buz, şunları kaydetti:

"Koray Şanlı ve Vedat Budak daha önce kadro dışı kalmışlardı. Takımlarda bazı kurallar vardır. Kuralları koyduğumuz zaman o kadro dışı kalan futbolcuların örnek olması gerekiyor. İzinden sonra geç kalmaları doğru bir hareket değildi. Herkesin bir duruşu vardır. Yeni Malatyaspor'un da bir duruşu olması gerekiyor. Yönetimimizle istişare içerisinde Koray ve Vedat ile yollarımızı ayırıyoruz. Musa Sinan Yılmazer ve Yakup Alkan idmanlara devam edecek. Onlar hatalarını gördüler, bazı şeyleri öğrenecekler ve devam edecekler. Herkes burada Yeni Malatyaspor'a hizmet edecek. Bu kadar basit."  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.