Malatya

Malatya'da TOKİ konutları için kura çekildi

12:07 17 Kasım 2015 5 Yorum Var
Malatya'da TOKİ konutları için kura çekildi

 Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin 2004'den bu yana Kentsel Dönüşüm Projeleri gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Projeleri yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde yürüttüklerini aktaran Konyalıoğlu, en büyük ölçekli projelerden birinin Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtti.

Konyalıoğlu, proje kapsamında yapılan bin 15 konuta yoğun talep geldiğini aktararak, şöyle devam etti:

"Bu TOKİ'ye olan teveccühü ve güveni yansıtıyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatları, TOKİ Başkanı'nın verdiği direktifler doğrultusunda bu projede özellikle emeklilerimize bir pay ayrıldı. Bu konuda alt gelir grubu konutlarımıza ciddi bir talep aldık. Bin civarındaki konutumuza 5 kat talep alındı. Bu alanda mülkiyeti olup TOKİ ve belediyeye güvenen vatandaşlarımıza inşallah yakın zamanda teslim edeceğiz."

Konyalıoğlu, projede 4 farklı konut tiplerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından konutların hak sahipleri kurayla belirlendi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • hacer tüm 8 yıl önce Şikayet Et
    Toki sonuclari isim listesini bulamiyorum
    Cevapla
  • ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bizim haberimiz yokken kura çekilmiş bu nasıl iş insan bir mesaj çeker ikigündür kura sonucunu öğrenemedim bilen varsa bana lütfen yazsın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • toki tok 8 yıl önce Şikayet Et
    çekilişten önce hangi daire neresi belli değil. daire isimlerinin neresi olduğu çekilişten sonra mı belirleniyor. hangi bina nerde bir dökümanı yok.
    Cevapla
  • nuray kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende helal etmiyorum sözlerinde durmadan herkese evinin yerinde verilecek diye söylendi nerde birde arka taraf çıktı haksızlık 
    Cevapla
  • ipek gurates 8 yıl önce Şikayet Et
    kentsel donusum icin beydaginda en guzel yeri verdik bize cikan kurada ise bir yedi on ve onikinci katlar cok yazik  4 katli 8 yillik binamizi yiktilar bize verdiklerine bakin bu haksizlik....helal etmiyorum
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.