Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

13:32 17 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

"(Kayseri Erciyesspor maçı) Evimizde muhakkak 3 puan alacağız, onun için sahaya çıkacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, bu hafta karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Evimizde muhakkak 3 puan alacağız, onun için sahaya çıkacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Buz, İskender Alın'ın kadroya alınmamasına ilişkin yönetim kurulunun gerekli açıklamayı yaptığını söyledi. 

Buz, İskender Alın'ın alacaklarının gecikmesi nedeniyle federasyona başvurduğunu belirterek, "Bu takımın bir duruşu vardır. Başka bir yerde yapabilirsin ama Yeni Malatyaspor'un bir duruşu vardır. O yüzden kadro dışı kaldı" diye konuştu.

Futbolcuların kadro dışı kalmalarının kendilerini etkilemeyeceğini dile getiren İrfan Buz, "Biz çok konsantre şekilde Kayseri Erciyesspor maçına çıkacağız. Bizi böyle çok fazla etkileyecek bir durum yok. Ben daha önce diğer arkadaşlarla ilgili açıklamalar yapmıştım. Hiç doğru bir şey de değil yani. İyi bir takımımız var. Bir sıkıntımız da yok" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Buz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Arkadaşlar özverili çalışıyor. Onlara çok güveniyorum. Önemli olan burada tabi taraftarlarımızın bizi desteklemesi ama sonuna kadar desteklemesi, sabırlı olması. Görüyorsunuz ligde biz Giresunspor'u yeniyoruz, Giresunspor gidiyor Adana Demirspor'u yenebiliyor. O yüzden bu ligde gerçekten çok konsantre olmanız gerekiyor. Her puan için savaşmanız gerekiyor. Evimizde muhakkak 3 puan alacağız, onun için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız da sabırlı olsun, bizi sonuna kadar desteklesin. Üç puanı onlara hediye etmek istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.