Malatya

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Çelikel:

16:52 19 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Çelikel:

"Yakaladığımız çıkışı Kayseri Erciyesspor maçıyla sürdüreceğiz"

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Hakkı Çelikel, yakaladıkları çıkışı, 12. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Çelikel, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Kayseri Erciyesspor'la oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. 

Rakibin iyi bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Çelikel, "Biz de iyi bir takımız. Sahamızda mutlak galibiyet hedefliyoruz. Geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanında aldığımız 2-0'lık galibiyetle, güzel bir çıkışımız var. Yakaladığımız çıkışı Kayseri Erciyesspor maçıyla sürdüreceğiz" diye konuştu.

Ligde puan olarak sıkıntılı günlerden geçtiklerini anlatan Çelikel, birlik ve beraberlik içinde, taraftarın da desteğiyle bu durumu aşacaklarına inandıklarını vurguladı. 

Sezonun ikinci yarısında takıma takviye yapacaklarını bildiren Çelikel, "Ligin 11 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Puan olarak istediğimiz yerde değiliz. İlk yarıdaki bazı hatalarımız pahalıya mal oldu ama sezonun ikinci yarısı için gerekli önlemleri alacağız. İkinci yarıya güzel transferlerle başlayacağız. Yapacağımız transferlerle, ikinci yarıda play-off oynayacağız" şeklinde konuştu. 

Alacağının 10 gün gecikmesi nedeniyle TFF'ye başvurduğu için Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan İskender Alın'ın durumuna da değinen Çelikel, futbolcunun iyi niyetli olmadığını savundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.