Malatya

Yeni Malatyaspor sahasında gülmek istiyor

16:23 21 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor sahasında gülmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yarın kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçından üç puan alarak hem puan tablosunda üst basamaklara çıkmak hem de taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve her zamankinden daha fazla taraftara ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Taraftardan maça ilgi göstermelerini istiyoruz. Bizim için önemli bir maç. Taraftarın desteğiyle Kayseri Erciyesspor karşısında üç puanı alarak hem takımı puan tablosunda daha yukarılara taşımak hem de taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor'un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Ali Ravcı, "Kayseri takımı puan olarak alt sıralarda yer alabilir ama onlar da iyi bir takım. İyi bir kadroları var. Hem Kayseri Erciyesspor hem biz alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bu da maçı daha önemli kılıyor. İnşallah güzel bir oyunla sahadan üç puanla ayrılan taraf olacağız. Bunu başaracak güce de sahibiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.