Malatya

Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

13:18 23 Kasım 2015
Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

 PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, sahasındaki ikinci galibiyetini Kayseri Erciyesspor karşısında aldı.

Sezona kötü başlayan ve beklentilere cevap veremeyen ligin yeni ekiplerinden Malatya temsilcisi, Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenerek sahasından ikinci kez rakibine üstünlük sağladı.

Geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen sarı-siyahlı takım, Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 3 puanla taraftarını da mutlu etti.

Ligin 8. haftasındaki Giresunspor deplasmanında teknik direktör İrfan Buz ile çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan ancak sonraki Denizlispor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında mağlup olan Malatya temsilcisinde Şanlıurfaspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle moraller üst seviyeye çıktı.

Sarı-siyahlılar, sahasında oynadığı 1461 Trabzon, Alanyaspor, Elazığspor, Göztepe, Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından sadece Alanyaspor ve Kayseri Erciyesspor müsabakalarından galibiyetle ayrılabildi.

Teknik Direktör İrfan Buz ile çıktığı 5 maçtan 3 galibiyetle dönen ve 9 puan toplayan Malatya temsilcisi, yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 12 gol atan ve kalesinde 14 gol gören Malatya ekibi, puanını 14'e çıkardı.

Sarı-siyahlılar topladığı 14 puanın 6'sını sahasında kazandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.