Malatya

Malatya'da trafikte tek yön uygulaması

13:42 26 Kasım 2015
Malatya'da trafikte tek yön uygulaması

Malatya kent merkezinde Mimar Sinan ve Halep Caddeleri ile Güllüce sokakta trafikte tek yön uygulamasına geçildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik sıkışıklığının ortadan kaldırılması, daha rahat ve sağlıklı bir trafik akışının sağlanması amacıyla başlatılan tek yön uygulama alanları genişletiliyor. 

Kent genelinde trafik sıkışıklığının giderilmesi için daha önce birçok cadde ve sokakta hayata geçirilen tek yön uygulaması şimdi de Mimar Sinan ve Halep Caddeleri ile Güllüce sokakta uygulanacak. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan toplantıda Halep Caddesi ve Güllüce Sokak, Halep Caddesinin İnönü Caddesi bağlantısı ile Alaeddin Sokak bağlantısına kadar olan kısmı ve devamında Zapcıoğlu Caddesi ile Alaeddin Sokak bağlantısında olan Güllüce Sokağın Batı - Doğu yönünde tek yön uygulamasının başlatılması kararlaştırıldı.

Zabcıoğlu Caddesi ile Emeksiz Caddesi arasındaki Mimar Sinan Caddesinin Doğu - Batı yönünde ise, devam eden yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının bitirilmesinin ardından tek yön uygulaması hayata geçirilecek.

Bu arada, söz konusu cadde ve sokaklarda Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerekli uyarı işaretlemeleri yapıldı.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.