Malatya

Malatya "Kız kardeşim" projesine ev sahipliği yapıyor

15:09 26 Kasım 2015
Malatya "Kız kardeşim" projesine ev sahipliği yapıyor

 Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Coca Cola Türkiye işbirliğinde yürütülen "Kız Kardeşim" projesinin Malatya ayağı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde başladı.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Dr. Işıl Keskin Şahan, projenin içeriği ve verilecek eğitimler hakkında bilgiler sundu.

Projenin sosyal sorumluluk projesi olduğunu anlatan Şahan, proje kapsamında kadınlara etkili iletişim geliştirme, beceri, etki yaratma becerisi, etkili konuşma ve diksiyon eğitimleri verileceğini aktardı. 

Kadınların kendine yetebilmeyi başardığında büyük oranda sorun gibi görünen şeylerin çözümünü de beraberinde bulduğunu vurgulayan Şahin, "Bunu da çok önemsiyoruz. Kendi kendimizin farkına varmak ve kendi kendimize yetebilmek konusu. Ama her şeye rağmen yaşamın içinde stres faktörleri oluyor. Bunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi, nasıl hareket edebileceğimizi, sükunetle nasıl düşünüp karar vereceğimizi bu eğitimle öğrenmiş olacaksınız" diye konuştu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Gene Sekreteri Abdullah Duran, oda olarak sosyal sorumluk projelerine önem verdiklerini, günümüzde kişisel beceri ve gelişim eğitimlerinin önemli olduğu kadar pahalı da olduğunu söyledi.

25 yıllık iş hayatında ilk defa böyle bir eğitimle karşılaştığını dile getiren Duran, özellikle ev hanımlarına böyle bir eğitimin hazırlanmış olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Duran, eğitimin istenen sonuçlara ulaşmasını temenni etti. 

Proje kapsamında kadınlara etkili iletişim geliştirme konusunda eğitim verildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.