Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

20:33 22 Aralık 2015
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Futbolcular böyle mücadele ettikleri sürece bizi yenebilecek bir takım yok"

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, PTT 1. Lig'in 16. haftasında Samsunspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçta, futbolcularının iyi mücadele ettiğini söyledi. 

Malatya temsilcisi, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Ravcı, "Bu hafta skor açısından olmasa da oyun anlamında takımımızdan memnunuz. Futbolcular böyle mücadele ettikleri sürece bizi yenebilecek bir takım yok çünkü kaybettiğimiz maçlarda bireysel hatalardan mağlup olduk. Artık bu hataları da yapmıyoruz" diye konuştu.

Takımın, Samsunspor karşısında ikinci yarıda sergilediği performansın beğenildiğini anlatan Ravcı, "Takımımızın mücadelesi, isteği ve pozisyon arayışı bizi mutlu etti. Maçın son dakikasına kadar oyuncularımızın gol bulmak için çaba sarf etmesi takdire şayandı" ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci yarısında daha iyi bir takım olacaklarını vurgulayan Ravcı, şöyle konuştu:

"Taraftarımız Samsunspor maçında 90 dakika takımı destekledi. Maçın sonuna kadar ateşleyici güç oldular. İnşallah Boluspor maçıyla da ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Onları da mutlu edeceğiz. Ligin devre arasına giriyoruz. İlk yarıyı Boluspor maçıyla kapatacağız. İkinci yarıda takıma yapılacak takviyeler ile daha güzel yerlere geleceğiz. İkinci yarıda taraftarlarımıza yepyeni bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz."

Ali Ravcı, takımda ihtiyaç duydukları bölgelere transfer yapacaklarını bildirdi. Forma rekabetini arttırmak istediklerini kaydeden Ravcı, "Takımda her oyuncunun mutlaka alternatifi olmasını gerektiğini düşünüyorum. Rekabet beraberinde başarıyı da getirir. Belirlediğimiz oyuncular var ama henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Boluspor maçını bekliyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.