Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

19:29 23 Aralık 2015
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, PTT 1. Lig'de 26 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile yapacakları maçtan iyi bir neticeyle ayrılmak istediklerini söyledi.

Buz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sahası'ndaki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Boluspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Zor bir müsabaka olacak. Onlar da ilk yarının son maçında sahalarında kazanmak isteyecek. Biz de deplasmanda iyiyiz. Boluspor maçında puan ya da puanlar almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci yarısına da iyi hazırlanmak istediklerini belirten Buz, "Ayaklarımızı yere sağlam basarak, bu oyunumuzun üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Tabii ki transferlerimiz olacak. Kesinlikle takviye yapılması gerekiyor. Yönetime de raporumu sundum. Takviyelerin yapılacağını düşünüyorum. Bize yakışan ve katkı sağlayacak futbolcuları takıma katmak istiyoruz" diye konuştu.

Malatya'yı çok sevdiğini dile getiren İrfan Buz, şunları kaydetti:

"Gerçekten Malatya'yı ve buradaki insanları sevdim. Onlar da benim sevgimi hissediyor. O yüzden bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var. Bu formayı giydiği zaman Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek için gelmesi lazım. Ayrıca severek gelmesi gerekiyor. Hedefli olması gerekiyor. Isıran futbolcu olması lazım. Gözümüze hoş gelen bir futbolcuya ihtiyacımız var. Listemde de o tür futbolculara yer verdim."

İleri uçta görev yapacak futbolcuya ihtiyaçları olduğunu anlatan Buz, "En iyi forveti almaya çalışıyoruz. Transfer konusunda Almanya'da da çalışmalarımız oldu. Genç ve üzerine koyabilecek futbolculara da ihtiyaç var. Onlara da bakacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.