Malatya

Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru

21:36 23 Aralık 2015
Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru

 PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Alima Su Ürünleri Gıda Sanayi AŞ ile isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Şirket tesislerinde gerçekleştirilen, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve Alima AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahit Bayhan'ın katıldığı törende, sözleşme imzalandı.

Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonunun onaylaması halinde takımın isminin değişeceğini belirtti.

Gevrek şunları kaydetti:

"Takımın ismi Alima Yeni Malatyaspor olacak. Takımımıza destek amaçlı güzel bir sponsorluk oldu. Ortak değerimiz Yeni Malatyaspor'a destek olma adına bu sözleşmeyi imzaladık. Bu vesileyle inşallah Malatyalı iş adamlarımızın, herkesin kulübe sahip çıkmasını bekliyoruz. Herkes inşallah ortak değerimiz olan Yeni Malatyaspor'a destek çıkar. Bu noktada da önemli bir adım atıldı. Gerçekten Yeni Malatyaspor'u düşünerek atılmış bir adım." 

Hüseyin Cahit Bayhan ise kulüp yönetiminin çalışmalarına destek olmak adına sponsorluğu üstlendiklerini anlatarak, "Yönetimdeki arkadaşlarımızın teklifleri sonucunda biz de böyle bir işe giriştik. Reklam açısından bize çok büyük destekleri olmayacak ama burada bir sürü iş adamı var onların da bu işe el atmalarını ve Yeni Malatyaspor'a destek olmalarını temenni ediyoruz. İç piyasada pek işimiz olmadığı için bundan çok büyük bir getiri beklemiyoruz. Bizim tek isteğimiz Yeni Malatyaspor'a destek olmak" ifadelerini kullandı.

​Törenin ardından Başkan Gevrek, Bayhan'a Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.