Malatya

Yeni Malatyasporlu futbolcu Yılmazer:

15:55 24 Aralık 2015
Yeni Malatyasporlu futbolcu Yılmazer:

"Biz Bolu'da önce yenilmemeyi sonra 3 puanı düşüneceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Musa Sinan Yılmazer, "Biz Bolu'da önce yenilmemeyi sonra 3 puanı düşüneceğiz" dedi.

Kulüp tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmazer, İrfan Buz'un gelmesiyle biraz daha toparladıklarını ve daha güzel sonuçlar almaya başladıklarını söyledi.

Sezonun başında çok kötü maçlar oynadıklarını belirten Yılmazer, "İrfan hocamız gelmeden önce 5 puanımız vardı. İrfan hocanın gelmesiyle biraz da olsa toparladık. Güzel sonuçlar aldık. Gol yememeyi öğrendik. Üst üste galibiyet aldık. Bir çıkışımız vardı, bu çıkışımızı halen devam ettiriyoruz. 21 puan yaptık" diye konuştu.

Kendi sahalarında geçen hafta 0-0 berabere kaldıkları Samsunspor maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir mücadele verdiklerini ifade eden Yılmazer, ancak istedikleri üç puanı alamadıklarını kaydetti. 

Malatya İnönü Stadı'nın ve antrenman sahasının zemininin kötü olduğunu dile getiren Yılmazer, şöyle devam etti:

"İlk geldiğimde Malatya’da çok zorluk çektim. Hem idman sahamız hem de İnönü Stadı'nın zemini çok kötü. Futbol oynamaya müsait değil. Bundan önce oynadığım takımlarda, böyle bir sorun yoktu. Bir futbolcu için en önemlisi maç yapılan sahanın iyi olmasıdır. Saha iyi olursa futbolcunun kendine güveni artıyor. Bu konuda çok da eleştiri alıyoruz. Topla ilerlemek istiyorsun, top zeminden dolayı zıplaya zıplaya ilerliyor. Öyle olunca da top kaybediyorsun ve çok tepki alıyorsun. İç sahadaki bütün maçlarımızda belimiz ve arka adalemiz ağrımaya başlıyor. İkinci yarıda idman sahamız düzeliyor ama stadımız aynı kalacak."

Önlerinde Boluspor maçı olduğunu hatırlatan Yılmazer, "Bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Boluspor ekibi iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir ekip. Bir çıkış yakalayan ekip. Son haftalarda fazla gol yemeye başladılar. Bizim maçımıza ekstra motive olacaklarını biliyoruz. Biz Bolu'da önce yenilmemeyi sonra 3 puanı düşüneceğiz. Bunu başardığımız takdirde devre arasına iyi şekilde gireceğiz. Bunun için de takım arkadaşlarım ve ben sahada elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.