Malatya

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

12:31 16 Ocak 2016
Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "İnşallah, 1461 Trabzon maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına üç puanla başlamış olacağız" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'daki kampı tamamladıklarını, verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

Futbolcuların, 11 günlük kampta güç ve kondisyon depoladığını dile getiren Ravcı, "İki hazırlık maçı yaptık. Birini kazandık diğerini ise kayıp ettik. Faydalı bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu da ligin ikinci yarısına yansıyacaktır" dedi.

Yarın deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ravcı, "Rakibimiz iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Devre arasında eksik gördüğümüz yerlere gerekli takviyeleri yaptık. İnşallah, 1461 Trabzon maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına üç puanla başlamış olacağız" diye konuştu.

Ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını kaydeden Ravcı, "Devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında yaptığımız takviyelerle ligde daha üst sıralara çıkacağız. Bunu başaracak gücümüz ve kadromuz var" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.