Malatya

Malatya'da "Diksiyon ve İletişim" kursiyerlerine sertifika verildi

17:01 11 Şubat 2016
Malatya'da "Diksiyon ve İletişim" kursiyerlerine sertifika verildi

Yeşilyurt Belediyesi Açık Hava Sahnesinde düzenlenen "Diksiyon ve İletişim" kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak sanatsal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan açık hava sahnesinde düzenlenen "Diksiyon ve İletişim" kursu tamamlandı.

Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Rukiye Özmarasalı tarafından verilen "Diksiyon ve İletişim" kursunu başarılı tamamlayan 34 kursiyere sertifikaları verildi.

Sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, belediye sosyal faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yeşil Konak Eğitim Merkezlerimiz başta olmak üzere bakım ve onarımını yaptıktan sonra yeniden hizmete sunduğumuz açık hava sahnemiz yaz aylarında olduğu gibi kış aylarını da çok yoğun faaliyetlerle geçirmektedir. Her yaştan vatandaşımızın ücretsiz katıldığı, deneyimli eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşen kurslarımız yıl boyu devam ediyor. Bugün "İletişim ve Diksiyon" kursuna katılan 34 kursiyerimize sertifikalarını dağıtıyoruz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum."

Halkla İlişkiler Uzmanı Rukiye Özmarasalı ise kendilerine bu ortamı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ederek, "Kursumuza katılım gösteren öğrencilerimizin sertifikaları hayırlı olsun, başarılar dilerim. Belediyelerin bu tür faaliyetlerde bulunması hem halk, hem de biz eğitmenler adına onur verici bir durumdur, daha çok motive oluyoruz. Öğrencilerimizde bu ilgi ve alaka karşısında büyük bir heyecan yaşıyorlar, onlar adına da teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.