Malatya

Maçın ardından

20:19 13 Şubat 2016
Maçın ardından

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, PTT 1. Lig'in 21. haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca iyi bir performans ortaya koyan oyuncularına teşekkür etti.

Futbolcularının müthiş bir mücadele örneği verdiğini belirten Buz, "Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz mücadele verdiler. Lideri yendik, bizim için çok önemli, puanımızı 24 yaptık" diye konuştu.


- Kardemir Karabükspor cephesi


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Alima Yeni Malatyaspor karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Kendileri gibi Alima Yeni Malatyaspor'un da puan veya puanlara ihtiyacı olduğunu dile getiren İldiz, "Kazanmak istiyorduk. 90 dakika boyunca, maçı kazanmak adına elimizden gelen her şeyi yaptık ama Alima Yeni Malatyaspor da alanları iyi kapattı. Müsabakanın geneline baktığımızda, birkaç fırsat yakaladık ama daha çok pozisyon bulmalıydık veya atmalıydık" şeklinde konuştu.

Basit bir gol yediklerine dikkati çeken İldiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maalesef futbolda bunlar da var. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bizim kalecimiz çok iyi bir kaleci, çok değerli maçlar çıkardı. Futbolun içerisinde böyle şeyler var, bizim için üzüntülü bir gece oldu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.