Malatya

Malatya'da engellilere yönelik eğitim

18:05 21 Nisan 2016
Malatya'da engellilere yönelik eğitim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından, "Engellilerde Emeklilik" konulu seminer düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermek için personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor.

Geçen yıl Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nü kurarak, engellilere müstakil müdürlük bazında hizmetler sunan Büyükşehir Belediyesi, engellileri her konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından "Engellilerde Emeklilik" konulu seminer düzenlendi.

Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Ayten Kara tarafından verilen seminere yaklaşık 200 engelli ve yakını katıldı.

Seminerde, engellilerin emeklilik şartları ve yapılması gereken işlemler ayrıntılı bir şekilde anlatılırken, ayrıca engellilerden gelen sorular da yanıtlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.