Malatya

Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı başaldı

14:52 27 Mayıs 2016
Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı başaldı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığınca düzenlenen "Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı" başladı.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığınca Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı"na Florence Nightingale Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Omurga Cerrahisi Merkezinden Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu onur konuğu ve konuşmacı olarak katıldı.

İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ, düzenlenen bölgeler arası toplantıların genç doktorlar için oldukça faydalı olacağını düşündüğünü belirterek, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOBBİD) Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Subaşı da bölge hastaneleri olarak on eğitim kliniğinin Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Van, Diyarbakır, Erzincan ve Kars gibi illerdeki kliniklerden toplantı kapsamında eğitim için geldiklerini kaydetti.

Subaşı, TOBBİD olarak bölgesel toplantıları desteklediklerini söyledi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kadir Ertem ise Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel toplantısının amacının bölgede görev yapan akademisyenler arasında bilgi paylaşımının sağlanması olduğunu belirterek, eğitim ve sağlık hizmeti konusunda bilgi alış verişinde bulunmak olduğunu ifade etti.

Üç oturum olarak düzenlenen toplantının ilk oturumunda Hamzaoğlu, "Dejeneratif Servikal Miyelopati ve Güncel Yaklaşımlar" konusunda slayt eşliğinde katılımcıları bilgilendirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.