Malatya

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, öğrencilere hediye verdi

15:34 27 Mayıs 2016
Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, öğrencilere hediye verdi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Hazreti Muhammed ile ilgili bulmacaları çözen ilköğretim öğrencilerine hediye verdi.

Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla hazırladığı Hazreti Muhammed'in hayatı ve hadislerinin yer aldığı kartela ile Hazreti Muhammed ile ilgili bulmacaları çözen Petrol Ofisi, Hürriyet ve Şahnahan Yeşil Konak İlköğretim Okulu öğrencilerine hediye verildi.

Kent Konseyi Çocuk Meclisine teşekkür eden Topsögüt İlköğretim Okulu Müdiresi Sonay İzciler, yaptığı açıklamada, "Bu tür etkinlikler çocukların bilgi düzeyini artırmakta ve geleceğe daha iyi bakmalarını sağlamaktadır. Çocuklara bu imkanları sağlayan kent konseyine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Daha önceden gençlik merkezi tarafından yapılan desteği dile getiren Şahnahan Yeşil Konak İlköğretim Okulu Yöneticisi Bayram Adak ise, 100’e yakın öğrenciye verilen hediyelerden dolayı kent konseyine teşekkür etti.

Kartelaları okuyan ve bulmacaları çözen çocuklar, bu faaliyetin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, bulmaca ve kartela sayesinde Hazreti Muhammed'in hayatını daha iyi öğrendiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.