Malatya

Yeni Malatyaspor, İrfan Buz'la devam edecek

19:26 04 Temmuz 2016
Yeni Malatyaspor, İrfan Buz'la devam edecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz'la yola devam etme kararı aldı.

İrfan Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sürdüğünü ve gelecek sezon takımın başında olacağını belirtti.

Geride kalan sezonda takımla güzel işler yaptıklarını belirten Buz, "Yeni Malatyaspor ile iyi, güzel ve başarılı bir sezon geçirdik. Biz Malatya'yı, Malatya da bizi çok sevdi. Ancak sezon sonunda istediğimiz bazı şeyler vardı ve yönetimle görüşüp ayrıldık." dedi.

Yeni Malatyaspor yönetimiyle görüştüklerini ve istişarede bulunduklarını anlatan Buz, "Yönetimi kırmadık. Çünkü Malatya'yı ve taraftarları çok seviyoruz. Mukavelem de zaten devam ediyordu. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Transferde geç kalınmış bir durumun olmadığını kaydeden Buz, sistemlerine göre istedikleri oyuncuları kadrolarına katıp yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi.

İrfan Buz, takımın hedefinin belli olduğunu dile getirerek, "Bu sezon iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. Tabii iyi futbolla play-off’ta da yer almak istiyoruz. Hedeflerimiz belli ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.