Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

16:46 11 Temmuz 2016
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Yeni Malatyaspor'u inşallah iki sene içerisinde Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz." dedi.

Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un geçen sene kendisine PTT 1. Lig'de kalma hedefi koyduğunu anımsattı. Bu hedefi de takımlarının yakaladığını belirten Buz, Yeni Malatyaspor'un play-off'u ise kıl payı kaçırdığını söyledi.

Bu sene Yeni Malatyaspor olarak çıtayı yükseltmek istediklerini vurgulayan Buz, "Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Bu sene hedefimiz play-off oynamak. Play-off oynayıp üst sıraları zorlamak istiyoruz." diye konuştu.

Buz, iyi bir takım kurmak istediklerini kaydederek, "Başkanımızın da açıkladığı gibi kendimize 2 senelik bir hedef koyduk. Tabii bu hedefi bu sene de yakalamak istiyoruz. Bu belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Yeni Malatyaspor'u inşallah 2 sene içerisinde Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Hem şehir olarak hem yönetim hem de teknik ekip olarak bunu başaracak potansiyelimiz var." ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna da değinen Buz, şunları kaydetti:

"Şu an yüzde 100 biten transferler yok. İmza aşamasına geldiğimiz ve görüşmelerimizin devam ettiği 5-6 futbolcu var ancak imzalar atılmadığı için isimlerini açıklamam doğru olmaz. Transferleri bitirdiğimizde peş peşe imzalar gelecektir. Yeni Malatyaspor için en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.