Malatya

Yeni Malatyasporlu futbolcularda hedef Süper Lig

17:05 15 Temmuz 2016
Yeni Malatyasporlu futbolcularda hedef Süper Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyasporlu futbolcular yeni sezon öncesi hedeflerini Süper Lig olarak belirledi.

Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Murat Akça, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin köklü kulüplerinden biri Yeni Malatyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Hedefleri olan bir kulübe geldiğini dile getiren Murat, "Yeni bir oluşumun parçası olarak hep birlikte ele ele Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.

Büyük bir camiaya dahil olduğunu anlatan Murat, "Yeni Malatyaspor'un ateşli taraftarı önünde müsabakaya çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum." ifadesini kullandı.

Forvet oyuncusu Eren Tozlu ise Yeni Malatyaspor'a transfer olduğu için çok mutluluk duyduğunu belirterek, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eren, Yeni Malatyaspor’u hedeflerinden dolayı tercih ettiğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Giresunspor, Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu'nda oynadım. Bu sezon da Yeni Malatyaspor’da oynayacağım. Geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda küme düştük. Buraya hedeflerimin doğrultusunda geldim. Malatyaspor ile şampiyon olmak için geldim. Kulübün hedefleri ve benim hedeflerim örtüştüğü için burayı tercih ettim."

Bolu'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Eren, şöyle devam etti:

"Aramıza yeni katılacak arkadaşlar da olacaktır. İnşallah yeni katılacak arkadaşlarla güzel bir kamp dönemi geçirerek lige hazır oluruz. Takıma gelecek arkadaşlarla birlik ve beraberlik içinde Süper Lig'e yükselme başarısı gösteririz."

Yeni Malatyaspor taraftarına da seslenerek destek isteyen Eren, ligin başında bocalama dönemi geçirebileceklerini ifade etti. Eren, "O dönemi en kısa zamanda atlatıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.