Malatya

FETÖ'nün darbe girişimi

14:06 17 Temmuz 2016
FETÖ'nün darbe girişimi

Malatya Büyükşehir Belediyesince FETÖ'nün darbe girişimini engellemek amacıyla 2. Ordu Komutanlığına bağlı Altay ve Çakmak kışlalarının nizamiyeleriyle bazı kritik noktalarda konuşlandırılan iş makineleri ve otobüsler halen alanlarda bekletiliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, önceki gün gerçekleşen FETÖ'nün darbe girişiminin engellenmesi için iş makineleri ve şehir içi yolcu taşıma otobüsleriyle önlemler alındı. İş makineleri ve otobüslerle, kavşaklar, 2. Ordu Komutanlığı ve bağlı kışlalar, İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya Adliyesi gibi kurumlara giriş çıkışlar engellendi.

Bugün yollarda rahat ulaşımı sağlayabilmek için bazı iş makineleri ve otobüsleri yol kenarlarına alan büyükşehir belediyesi, önemli konumlardaki iş makinelerini ise halen konuşlandırdığı yerde tutmaya devam ediyor.

Altay ve Çakmak kışlalarının girişindeki belediye araçları, tedbir amacıyla nizamiyede bekletiliyor.

- Hendek kazıldı

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesince, Sivas yolu üzerindeki Altay Kışlası yakınlarındaki Sivas yolu ile Topsöğüt bağlantı yoluna darbeci askerleri engellemek için yaklaşık 2 metre derinliğinde 8 metre uzunluğunda hendek kazdırıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.