Malatya

Malatya İŞKUR'dan kadınlar için kurslar

13:41 13 Ağustos 2016
Malatya İŞKUR'dan kadınlar için kurslar

Malatya İş Kurumu İl Müdürlüğü, Halk Eğitim merkezleri aracılığıyla nakış, yapay çiçek yapımı ve modelist yardımcılığı gibi kurslar düzenleyecek.

Battalgazi Halk Eğitim Müdürlüğüyle ortaklaşa düzenlenecek kadın üst giysileri dikimi ve el nakışçılığı kursuna, 15-64 yaş arası en az ilköğretim mezunu, kuruma kayıtlı kadınların katılabileceği bildirildi.

Kadın üst giysileri dikimi için başvurular, 16 Ağustos Salı günü, el nakışçılığı kursu için de 17 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezince düzenlenecek yapay çiçek yapımı kursuna da, en az ilköğretim mezunu kuruma kayıtlı kadınlar alınacak. 15 kursiyerin katılabileceği yapay çiçek yapımı kursu için seçmeler, 17 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek.

El Nakışçılığı ve kadın giyim modelist yardımcılığı kursuna ise, 16-60 yaş arası okuryazar ve lisans mezunu işsiz kadınlar alınacak. Seçmeler 16 Ağustos Salı günü yapılacak.

Okuryazar ve lisans mezunu 16-60 yaş arası İŞKUR'a kayıtlı kadınlar için düzenlenecek kadın giysileri dikim elemanı kursu için de 18 Ağustos Perşembe günü seçmeler gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.