Malatya

Malatya Valisi Toprak'tan gazi Demir'e ziyaret

12:31 01 Eylül 2016
Malatya Valisi Toprak'tan gazi Demir'e ziyaret

Malatya Valisi Mustafa Toprak, terör örgütü tarafından Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, Abalı ve Tapantepe bölgeleri arasındaki askeri üs bölgesine yapılan saldırıda yaralanan Astsubay Aziz Demir'i hastanede ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak ziyaretinde gazi Demir'in sağlık durumu ve tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı.

Toprak, daha sonra hastanede bulunan Demir'in ailesiyle de bir süre görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti, şifa diledi.

Doktorların ve yardımcı sağlık personelinin tüm imkanları kullanarak Demir'in tedavisini yaptığını belirten Toprak, Demir'in en kısa sürede taburcu edilerek sevdiklerine kavuşacağını belirtti.

Toprak, "Devletimiz ve milletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Göstermiş olduğunuz sabır ve metanetten dolayı da sizlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Demir ve ailesi, ziyaretin kendilerine moral verdiğini kaydetti, başta Vali Toprak olmak üzere ziyaretçilere teşekkür etti.

Programa Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.