Malatya

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

11:58 14 Eylül 2016
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, hafta sonu sahalarında oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Buz, Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatyalıların ve tüm taraftarın Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayrama lider olarak girmenin kendileri güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Geçen hafta Denizlispor deplasmanında mutlak galibiyet hedefiyle oynadıklarını belirten Buz, karşılaşmada çok sayıda pozisyon bulduklarını ancak maçı berabere tamamladıklarını hatırlattı.

Denizlispor deplasmanında 2 puanı kaybeden taraf olduklarını, ancak deplasmanda alınan 1 puanın da önemli olduğunu aktaran Buz, o 1 puanla lider olduklarını kaydetti.

Takım olarak liderliğin keyfini çıkardıklarını anlatan İrfan Buz, "Ligin henüz başındayız, sadece üç hafta geride kaldı. Lideriz ama bunu bırakacağız ve önümüze bakacağız. Önümüze sağlam basarak bakmamız gerekiyor. Müsabaka müsabaka ilerleyeceğiz. Şu anda Büyükşehir Gaziantepspor maçını düşünüyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz çünkü büyük bir desteğe ihtiyacımız var. Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig daha yeni, çok fazla konuşmamak ve abartmamak gerekiyor." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu maçında 2, Samsunspor maçında ise 1 gol atan Dialiba'nın Denizlispor maçının hazırlıklarında şut çekerken kasığında bir sıkıntısı olduğunu aktaran Buz, "Oyuncumuzun sakatlığını maça kadar giderebileceğimizi düşündük, maalesef olmadı. O nedenle Denizlispor maçında oynayamadı. Büyükşehir Gaziantepspor maçına yetiştirmeye çalışacağız ama bizim diğer arkadaşlarımız da değerli." değerlendirmesinde bulundu.

İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kurtalanspor ile oynayacakları maça ilişkin ise "Kupada da iddialıyız. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz. Maçta oynamayan arkadaşlarımıza da şans vereceğiz. Kupada gruplara gitmek istiyoruz. Kupada da Yeni Malatyaspor bayrağını yükseltmeye çalışacağız." ifadelerini kulandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.