Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

11:48 15 Eylül 2016
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak liderliği sürdürmek istediklerini söyledi.

Ravcı, Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın, daha güzel, barış ve kardeşlik içerisinde bir hayata vesile olması temennisinde bulundu.

Denizlispor karşısında aldıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu belirten Ravcı, "üç puanı hak eden taraf bizdik. Maçın başından sonuna kadar bazı bölümler hariç üstün oynadık. Takımımız iyi bir mücadele ortaya koydu. 1-0 öne geçtik, bunu koruyabilirdik ama olmadı. Özellikle ilk yarıda Michael Pereira iki tane yüzde 100 gol pozisyonu vardı, değerlendiremedik. Maç 1-1 berabere bitti. Düşündüğümüzde deplasmanda alınan 1 puan bizim için iyi. Keşke galip gelebilseydik." dedi.

Futbolcuların hırs, istek ve 90 dakika boyunca iyi mücadelesinin kendileri için önemli olduğunu bildiren Ravcı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta sonu sahamızda Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Oldukça önemli bir maç. Aslında bundan sonraki bütün maçlar önemli. İster ligin alt sırası isterse üst sırasındaki takımlarla oynayın, bütün maçlar önemlidir. Bu anlamda bütün rakiplerimize saygı gösteriyoruz ama biz iyi bir takımız. İnşallah bu hafta taraftarımızın da desteğiyle 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Oyuncularımız bu işin bilincinde ve gereğini yapacaklardır. Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak liderliği sürdürmek istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.