Malatya

Maçın ardından

21:55 17 Eylül 2016
Maçın ardından

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahalarında 2-0 kazandıkları Büyükşehir Gaziantepspor maçında takımının çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Malatya İnönü Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Buz, kaliteli bir takımla, önemli bir müsabakada karşılaştıklarını aktardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Buz, "İkinci yarı takımımız çok daha iyi oynadı. Farklı bir galibiyet aldık. Takımımız çok iyi mücadele etti, elinden gelen her şeyi yaptı ve gol yemeden kazandık. En büyük teşekkürü ise taraftarımıza ediyoruz. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Cuma günü liderliğimizi kaybetmiştik bugün geri aldık. 10 puanımız var. Bütün Malatya'ya hayırlı olsun." dedi.

Malatya'ya başarılı olmak için geldiğini aktaran İrfan Buz, "Yolumuz dikenli olacak. Çok çalışmamız gerekiyor. İlk 4 maçta 10 puan aldık. Bu çok iyi ama abartmamamız gerekiyor. Ayaklarımız yere basmalı." diye konuştu.


- Büyükşehir Gaziantepspor cephesi


Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu ise Yeni Malatyaspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladı.

Rakiplerinin yaptığı etkili savunmaya dikkati çeken Özsoylu, "Rakibimiz iyi kapandı ve kaybettiğimiz toplardan gol buldu. Arkadaşlarımız da en iyi şekilde mücadele etti. Yeni Malatyaspor'a bundan sonrası başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.