Malatya

Yeni Malatyaspor, Altınordu mağlubiyetini telafi peşinde

17:44 29 Eylül 2016
Yeni Malatyaspor, Altınordu mağlubiyetini telafi peşinde

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcular, geçen hafta Altınordu deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyeti Balıkesirspor maçında telafi etmeyi hedefliyor.

Defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu mağlubiyetinin kendilerine iyi bir ders olduğunu söyledi.

Sezona iyi başladıklarını ve iyi bir seri yakaladıklarını anımsatan Sadık Çiftpınar, "Takım olarak iyi yoldaydık. Biz de böyle olmasını istemezdik. Altınordu maçının ilk yarısına gevşek başladık diyebiliriz. Bu bize bir ders oldu. Bundan sonraki haftalarda da bu tür maçları final havasında oynamamız gerektiğini anladık." dedi.

Sadık Çiftpınar, hafta sonu sahalarında Balıkesirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Balıkesirspor da ciddi bir ekip. Son olarak kendi sahalarında bir galibiyet aldılar. Sahamızda ne kadar iyi ve mücadeleci bir takım olduğumuzu tekrar göstermek istiyoruz. Camiamıza ve taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Bu da bizim için güzel bir fırsat. Geçen haftanın hiçbir şekilde tekrarı yaşanmayacak. Kötü oyun olabilir, kötü de pas atabilirsin, kaleye de gidemeyebilirsin ama sahada en az rakibin kadar mücadele etmen gerekiyor. Biz maçın ilk yarısında bunun sıkıntısını yaşadık. Bu hafta kendi kimliğimizi sahaya yansıtıp güzel bir galibiyet almak istiyoruz."

Şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdüreceklerini aktaran Sadık Çiftpınar, şunları kaydetti:

"Büyük bütçelerle, Süper Lig kadrosuyla kurulmuş takımlar var. Örneğin Sivasspor, 6 puanda kaldılar. Biz gerçekten çok kaliteli bir takımız. Bu yarışın içerisinde sonuna kadar olacağız. Takımımızı, şehrimizi, camiamızı hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Şu anda bir sıkıntı yok. Liderle aynı puana sahibiz. Biz her maça galibiyet için çıkacağız, final havasında oynayıp, puanları hanemize yazdırmak ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."


- "Liderliği geri alacağız"


Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ise çok çalışıp, zirveye çıkacaklarını söyledi.

Geçen haftaki Altınordu mağlubiyetine üzüldüklerini anlatan Azubike, "Şimdi önümüzde yeni bir maç var. Balıkesirspor maçından galibiyetle ayrılıp liderliği geri alacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.