Malatya

Yeni Malatyasporlu Mehmet Sak:

14:49 12 Ekim 2016
Yeni Malatyasporlu Mehmet Sak:

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Sak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Mehmet Sak, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Bu hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anlatan Mehmet, müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Mehmet, şu an ligde lider konumunda bulunduklarını ifade ederek, "İyi bir ekibiz. Takımda iyi bir arkadaşlık oluştu. Maçlara hafta hafta bakıyoruz. Önümüzde Şanlıurfaspor karşılaşması var. Umarım bu çalışmamızın karşılığını alırız. Şanlıurfaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz." dedi.

Performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Mehmet Sak, "Bazen forma giyip, bazen giyemiyorum. Bu çok önemli değil, önemli olan takımın başarısıdır. Takım iyi gittiği sürece kimin oynadığı ya da oynamadığı önemli değil. Ben de oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonraki haftalarda da bu böyle devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.