Malatya

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

17:48 31 Ekim 2016
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Sahamızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Liderliğimizi de kimseye verme niyetinde değiliz." dedi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Elazığspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Doğu'nun iki güzide takımının karşılaştığını dile getiren Ravcı, kendileri açısından karşılaşmanın son derece olumlu geçtiğini söyledi.

Galibiyeti unutarak bu hafta sahalarında oynayacakları Ümraniyespor maçına odaklandıklarını aktaran Ravcı, şöyle konuştu:

"Bu maça da diğer maçlarda olduğu gibi iyi hazırlanıyoruz. Ümraniyespor'un alt sıralarda olması hiç önemli değil. Asıl tehlikeli olan bu maçlardır. Sahamızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Liderliğimizi de kimseye verme niyetinde değiliz. Ümraniyespor maçını da kazanmak, taraftarımızı sevindirmek için çıkacağız. Lider olmak zor. Önemli olan orada kalıcı olmak. İnşallah sezon sonunu da lider olarak tamamlarız. Liderliği bırakmamak için oyuncularımız canla başla mücadele ediyor. Diğer takımların kazanıp kazanmamaları bizim için önemli değil. Biz kazandığımız sürece sıkıntı yok ama çıktığımız her maçta rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Bundan sonraki haftalar da böyle olacak."

Ravcı, Elazığspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.


- Ümraniyespor maçı hazırlıkları


Yeni Malatyaspor, ligin 10. haftasında sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde teknik direktör İrfan Buz, futbolcularla toplantı yaptı. Antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.