Malatya

Yeni Malatyasporlu futbolcu Murat Akça:

17:32 03 Kasım 2016
Yeni Malatyasporlu futbolcu Murat Akça:

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça, hafta sonu sahalarında oynayacakları Ümraniyespor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Murat Akça, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Elazığspor maçında iyi oynadıklarını belirtti.

Bu maçı unutarak sahalarında oynayacakları Ümraniyespor maçına odaklandıklarını aktaran Murat, "Önümüzde zorlu bir doksan dakika var. Bütün konsantremizle bu maça odaklandık. Ümraniyespor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz. Bizim için rakibin alt sıralarda veya üst sıralarda olması bir şey ifade etmiyor. Tek düşüncemiz özellikle sahamızda oynadığımız maçların hepsinden galip ayrılmak. Hiçbir şekilde fire vermek istemiyoruz. İnşallah gidişatımıza güzel bir şekilde devam ederiz." dedi.

Yeni Malatyasporlu futbolcu, ligde lider durumda bulundukları ve 2 puan gerilerinde Boluspor'un yer aldığını anımsatarak, "Boluspor ile aramızdaki iki puanlık farkı o kadar önemsemiyoruz. Kendi oyunumuzu güzel bir şekilde yansıtır, maçlarımızdan galip ayrılırsak, hiçbir sorun olmaz. Herkes bizi aşağıya çekmek için uğraşacak. Bunun önlemlerini alıyoruz. Bu ligde yukarıya çıkmak zor fakat orada kalıcı olmak daha da zordur. Bunun için antrenmanlarda daha fazla çalışıyoruz. Hocamızın dediklerini harfiyen sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Başarının anahtarı çok çalışmaktan geçiyor." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.