Malatya

Öğrencilerden askere moral mektubu

14:51 27 Şubat 2017
Öğrencilerden askere moral mektubu

Malatya Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerine devam eden öğrenciler, Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerlere moral vermek yazdıkları mektupları gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde bulunan semt konakları ile eğitim merkezlerindeki öğrenciler, Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerler için 150 mektup yazdı.

Ortaokul düzeyindeki öğrencilerin yazdığı mektuplar, bir grup öğrenci tarafından postaneden El Bab'a gönderildi. Mektuplarla birlikte askerlere kayısı paketleri de yollandı.

Öğrencilerden Sümeyye Koç, asker ağabeylerinin sevdiklerini ve onlarla gurur duyduklarını anlatarak, "Onlara moral vermek amacıyla buradayım. Kim istemez rahat bir şekilde evinde uyumak, oturmak? Ancak onlar bizler için mücadele ediyorlar. Birlik olalım, beraber olalım, vatanımızı koruyalım. Allah vatanımızı korusun." dedi.

Ensar Berktaş da Türk askerlerinin arkasında olduklarını, unutmadıklarını ve onlarla gurur duyduklarını belirtmek için mektup yazdığını ifade ederek, "Bu mektubu yazarken hissettiğim duyguları ise biraz üzüldüğüm şeklinde anlatabilirim. Çünkü onlar, savaşta o zorluklarla karşılaşırken bizler burada sıcacık yataklarımızda, peteklerimizin yanında duruyoruz. Bu bana çok dokundu. Allah devletimizi, milletimizi, askerlerimizi korusun, zeval vermesin." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.