Malatya

Büyükşehir Belediyesi ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

11:16 27 Mart 2017
Büyükşehir Belediyesi ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca, "meyveler çiçek açtı" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya'daki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarışmayla, baharla birlikte doğayı rengarenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengin fotoğrafla anlatılabilmesi hedefleniyor.

"Meyveler çiçek açtı" konulu yarışmaya Malatya'daki tüm ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

Yarışmaya gönderilecek eserlerin, daha önce başka bir yarışmada derece ve ödül almamış olması gerekiyor. Her yarışmacının en fazla 4 fotoğrafla katılabileceği yarışmada son başvuru tarihi 5 Mayıs 2017 olarak belirlendi.

Lise kategorisinde birinciye bin 500, ikinciye bin, üçüncüye 750 lira, ortaokul kategorisinde ise birince bin, ikinciye 750, üçüncüye de 500 lira para ödülü verilecek yarışmada, ayrıca her iki kategoride de üçer mansiyona iki yüz ellişer lira ödül dağıtılacak.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiler ve başvuru formuna, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi ww.malatya.bel.tr'den ulaşılabilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.