Malatya

Gökçek'ten Başkan Çakır'a ziyaret

18:10 11 Mayıs 2017
Gökçek'ten Başkan Çakır'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, 6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı için geldiği Malatya'da, şehrin gelişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Trambüs Bakım İstasyonu'nda incelemelerde bulunan ve daha sonra şehir merkezinde kısa bir gezi yapan Gökçek, ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Gökçek, kentin inanılmaz bir şekilde değiştiğini belirterek, Başkan Çakır'ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Davet üzerine Malatya'ya geldiğini aktaran Gökçek, "Malatya'yı gezdik. Son geldiğimden bu yana Malatya'yı inanılmaz şekilde değişmiş gördüm. Sayın başkanımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Mükemmel işler yapmışlar. Allah razı olsun. Bu parayla bu iş. Çok daha fazla makbule geçen bir iş. Kutluyorum kendisini. Allah emeğini zayi etmesin. Bu vesileyle Malatyalılara en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Gökçek'i Malatya'da görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Çakı ise Gökçek'in belediyecilikte duayen bir isim olduğunu kaydetti.

Kendisinin birçok alandaki hizmet ve projelerinden istifade ettiklerini ve örnek aldıklarını belirten Başkan Çakır, Malatya'da yapılan çalışmalarla ilgili Gökçek'e bilgiler verdi.

Çakır, daha sonra Gökçek'e ziyaretin anısına kayısı kristali, kuru kayısı ile işlemeli porselen sürahi hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.