Malatya

Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkması

15:57 15 Mayıs 2017
Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TFF 1. Lig'de bitime 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Evkur Yeni Malayaspor'u tebrik etti.

Erkoç, mesajında, TFF 1. Lig'de bu sezon gösterdiği başarılı performansla Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'u kutlayarak, "Bu coşkuyu bize yaşatan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü yönetim kurulunu, futbolcuları, teknik heyeti ve tüm Malatyalıları tebrik ediyorum. Evkur Yeni Malatyaspor'umuzu yeni sezonda mücadele edeceği Süper Lig'de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gürkan ise mesajında şunları kaydetti:

"Malatya'nın 11 yıllık hasreti sona erdi. Yeni Malatyasporumuz Süper Lig'e yükselerek, Malatya'ya ve Yeni Malatyasporumuza gönül vermiş vatandaşlarımıza büyük bir mutluluk yaşattı. İnanan bir ekibin vermiş olduğu mücadele ve alın terinin neticesinde hak edilen bir sonuç ortaya çıktı. Sezon başından, ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkarak Süper Lig'e yükselen Yeni Malatyasporumuzu ve her daim takımımızın yanında olan Yeni Malatyaspor'a gönül vermiş tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Yeni Malatyasporumuza Süper Lig'de başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.